Timisul Evanghelic
A apărut primul număr din 2012 al revistei Creştinul Azi!

A apărut primul număr din 2012 al revistei Creştinul Azi!

Revista Creștinul azi a ieșit recent de sub tipar și le supune analizei cititorilor diverse articole de teologie, istorie a mișcării baptiste, meditații și evenimente care au avut loc în perioada recentă. Articolul de fond prezintă o analiză a concepției despre revenirea lui Isus Hristos și oferă o serie de răspunsuri biblice vis-a-vis de interpretarea pe care o propune Tim LaHaye în cunoscuta serie Left Behind.

Un alt articol de interes este articolul lui Marius Silveșan care prezintă contextul istoric în care autoritățile vremii au încercat naționalizarea singurei instituții baptiste a vremii chiar în perioada de glorie a democrației românești. Pe lângă articolele prezentate sunt semnalate evenimente recente din cadrul comunității de credincioși.

sursa: revistacrestinulazi.ro

@TimisulEvanghelic

Adauga Comentariu

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Doneaza pentru site-ul TimisulEvanghelic.RO

Urmareste-ne pe

Ne place să întâlnim oameni interesanți și să ne facem noi prieteni.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.