Timisul Evanghelic
Academia Liderilor de Tineret  07-18 iulie 2014

Academia Liderilor de Tineret 07-18 iulie 2014

Academia Liderilor de Tineret este un proiect comun al bisericilor Casa Închinării și Metanoia Timișoara.
ALT își propune să instruiască și să echipeze lideri de tineret la nivel local și național.

Dorința noastră este ca prin intermediul academiei, liderii de tineret, sau aspiranții, să se întoarcă în bisericile lor inspirați,curajoși și cu o mai mare pasiune pentru această generație.

Programul academiei se adresează tinerilor cu vârsta între 17-30 de ani.
Ce conține programul academiei?

Programul academiei este unul dinamic incluzând predarea unor cursuri teoretice și practice, închinare & slujire, team-building, sesiuni de întrebări și răspunsuri, evaluare și graduare.

Unde se desfășoară cursurile?

Cursurile academiei se desfășoară în clădirea bisericii Metanoia Timișoara, calea Torontalului nr.61.

Care sunt costurile Academiei?

Taxa de participare este de 200 lei pentru cei din Timișoara si 300 lei pentru cei din alte localități, acestora din urmă li se oferă cazare. Pe lângă aceste costuri, vă mai trebuie bani de buzunar și de mic-dejun.

Este mâncarea inclusă în taxa de participare?

În fiecare zi sunt servite prânzul și cina. Acestea sunt incluse în taxă. Micul dejun nu este în prețul academiei. Pentru timișoreni, aceștia pot servi micul-dejun acasă, iar pentru cei care vor fi cazați, vă puteți gospodări singuri la facilitatea unde veți fi cazați, aceasta dispunând de bucătărie. Totodată puteți lua micul-dejun și la prietenii care vă pot caza. Luni seara, la deschidere, si Duminică, nu se oferă nici o masă (dar așteptați-vă să fiți invitați la cineva acasă).

Avem timp liber în program?

Suficient! În fiecare zi aveți câteva ore libere după prânz, la care se adaugă și pauzele aferente între cursuri. Puteți să alegeți să vă petreceți timpul liber dintr-o varietate de opțiuni: Mall, discuții cu vorbitorii, somn, sport etc.

Unde este cazarea?

Cei care sunt din Timișoara pot sta acasă la ei. Există posibilitatea ca aceștia să fie cazați la rândul lor, urmând să achite taxa pentru student din afara Timișoarei, adică 300 lei. Pentru cei din alte orașe, avem o posibilitate de cazare la o fundație în centrul Timișoarei. Acolo dispunem de un etaj unde este și bucătărie. Dacă veniți din alte orașe și aveți prieteni la care vă puteți caza, taxa va fi ca pentru cei din Timișoara, adică 200 lei.


mai multe detalii despre inscriere academialiderilordetineret.ro

@TimisulEvanghelic

Adauga Comentariu

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Doneaza pentru site-ul TimisulEvanghelic.RO

Urmareste-ne pe

Ne place să întâlnim oameni interesanți și să ne facem noi prieteni.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.