Asociația Evanghelistică și de Caritate “Isus Speranța României” vă inivită marți,18 Noiembrie 2014 de la ora 18, la Banchetul Caritabil “O ZI PENTRU CARITATE” care va avea loc la Restaurantul Valery 4 din Timișoara .

Evenimentul s-a născut în urmă cu 6 ani o dată cu pierderea pastorului și președintelui Asociației “Isus Speranța României”, Petru Dugulescu, un om dedicat aproapelui și nevoilor sale. Din exemplul lui am învățat că s-ar fi bucurat ca dragostea noastră șă o manifestăm practic față de semenii noștri, slujind nevoilor lor.

Scopul acestei acțiuni este de a informa, sensibiliza și provoca românii să se implice în domeniul carității. Cei interesați să susțină financiar persoanele aflate în dificultate, o pot face donând în cadrul acestui eveniment special, dar și lunar sau periodic.

Orice ajutor este binevenit și încurajăm toți românii ca o zi din cele 365 ale anului să o dăruiască pentru caritate.

O seară de neuitat cu un program plin de surprize, însoțit de o licitație și tombolă .
Biletele de tombolă sunt disponibile de azi 20 octombrie 2014 și se pot achiziționa de la magazinul de caritate “Shop 4 Onesimus” ,situat pe str. Calea Dorobanților nr.16 (sediul Casei “Frații lui Onisim”) sau de la Biserica Eclesia str. Mureș nr.1/3, Calea Șagului (Piața Doina, fostul cinema “Unirea”).

Pentru orice alte informații ne puteți contacta la următoarele nr. de tel.: 
0726112528 Laurențiu Timiș 
0735 856 387 Andrea Iancu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

LIVE VIDEO: Slujbă de priveghi şi înmormântare Gabi Luncă