Biserica Agape obligata de Primaria Timisoara sa plateasca restante de aproape 2 milioane de euro pe cladirea unde functioneaza

februarie 18, 2016
8
Views

Aproape 2 milioane de euro! Atât ar fi datoare o asociație creștină Primăriei Timișoara, pentru că nu a plătit niciodată impozit pe clădirea în care funcționează o biserică. Vorbim despre Biserica neoprotestantă Agape, aflată la doi pași de centrul Timișoarei. Problema a ajuns în instanță, chiar la Curtea Constituțională.

Asociația Religioasă Centrul Creștin Timișoara este cel mai mare datornic la bugetul local, consideră reprezentanții Direcției Fiscale din cadrul Primăriei Timișoara, cu o datorie de 8 milioane de lei pentru neplata impozitului pe clădire.

Reprezentanții Bisericii Agape nu sunt însă de aceeași părere, așa că toată problema a ajuns în instanță, încă de acum mulți ani. În vreme ce reprezentanții Direcției Fiscale susțin că este vorba despre un cult religios nerecunoscut de lege, cei ai Asociației Religioase Centrul Creștin Timișoara sunt de altă părere.


„Biserica Agape este o biserică apostolică a Evangheliei depline, carismatică în închinare şi slujire, fiind organizată departamental”, se arată în descrierea de pe site-ul lăcașului de cult.


Citeste mai mult pe www.tion.ro

Article Categories:
agape timisoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.