Biserica Baptista Ghetismani Timisoara prezentare

iunie 30, 2012
12
Views

Pastor:Ţut Victor Viorel

Cunosti mai multe informatii despre biserica trimite un email la timisulevanghelic@gmail.com

Adresa: Timişoara, str. Calea Martirilor, nr. 96, cod 300774, jud. Timiş

Article Categories:
baptiste · biserica · ghetismani timisoara · tut viorel

All Comments

 • Ziua muzicii de orgă la Timișoara. Cincisprezece concerte de orgă simultane pe toate orgile clasice din Timișoara.

  Un evenimen cultural muzical deosebit, prin anvergura sa, dar mai ales prin efectul său benefic și lăudabil privind promovarea valorilor muzicale și de patrimoniu este Ziua muzicii de orgă. Joi 29 octombrie 2015, ora 19, au loc la Timișoara cincisprezece concerte de orgă, simultane, pe toate orgile clasice din Timișoara.
  Programele concertelor sunt în așa fel alcătuite încât să fie atractive și să pună în valoare calitățile sonore ale fiecărei orgi. Aducem mulțumirile noastre, pastorilor și organiștilor, pentru afișarea susținerea și anunțarea acestor concerte, care au loc într-un mod unic în orașul Timișoara și în estul Europei. Felicităm Consiliul Local Timișoara care susține organizarea acestor concerte și a aprobat ziua de 29 octombrie ca Ziua muzicii de orgă în Timișoara.
  Fiecare concert are o anume particularitate, de la forma clasică de concert la concertele interactive, așa cum va fi de exemplu la Biserica Adventistă din Timișoara – Str. Independenței nr. 19, unde organistul Felician Roșca împreună cu soprana Mia Iuga invită pe toți aceeia cărora le place să cânte, la un concert în care vor fi interpretate imnuri intrate în patrimoniul imnologic universal și românesc, cu lucrări de Luther, H. Isaac, Bach, Haendel, Mozart, Moldoveanu etc. Sau la concerte în care vioara, clarinetul, naiul se îngemănează cu sunetul cald al orgii.
  O seră de muzică excelentă, o seară în care Timișoara va răsuna armonios și sublim, în sunetul muzicii de orgă.
  Invităm Biserica Dumneavoastra să cânte împreună cu noi și cu orga barocă din Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea Betania de pe str. Independenței nr. 19 Timișoara, joi 29 octombrie, 2015 la ora 19. La orgă prof. univ. dr. Felician Roșca, soprană Mia Ioana Iuga. Dacă doriți să cântăm din imnurile bisericii de unde veniți vă aștept cu aceste imnuri ca melodia să fie scrisă pe o partitură, iar textul pe un suport Cd, ca să putem proiecta pentru toți participanții.

  Unknown octombrie 24, 2015 14:27 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.