Moto: ”Când era încă departe, tatăl său l-a văzut și I s-a făcut milă de el, a alergat de a căzut pe grumazul lui și l-a sărutat mult. …căci acest fiu era mort, și a înviat; era pierdut, și a fost găsit.” Luca 15:20,24 

Anul trecut am vorbit despre dragostea lui Dumnezeu și planul Său de mântuire, anul acesta vorbim despre iertare și despre a doua șansă. ”Îmi pasă de tine” revine în 2014 pentru fiii risipitori. Poți fi unul dintre aceștia sau poate cunoști pe cineva care a plecat din Casa Tatălui. Există iertare și reabilitare și Biblia ne relatează aceasta în chip minunat. Am fost răscumpărați prin jertfa de la Golgota pentru că El ne-a iubit mai întâi. Ne-a iubit înainte de a Se fi asigurat că și noi o vom face. Și ne-a iubit până la capăt… Fiul risipitor s-a întors acasă și a fost primit cu bucurie. E vremea să te întorci de unde ai plecat! Tatăl pe tine te așteaptă…

 Ce ne-am propus? Ca 25.000 de oameni să știe că pot fi iertați. Ne-am propus să multiplicăm un CD în 25.000 de exemplare și împreună cu voi să le oferim celor care au plecat din biserică și nu găsesc puterea de-a se reîntoarce.

CUM TE POȚI IMPLICA? 
 Avem nevoie de 7.978 de oameni care să dăruiască, fiecare, câte 5 lei (1,1 euro, 1,49 USD sau 0,91 GBP), adică 39.890 lei (8.100 EUR, 12.050 USD, 7.250 GBP). Costul final unui CD este de 1,6 lei (0,22 EUR, 0,30 USD sau 0,18 GBP).
 1. Poți trimite bani în conturile Fundației cu specificația ”Îmi pasă de tine” [click aici], Paypal [click aici], sau Transfer rapid de bani – MoneyGram/Western Union pe numele Medelean Mihaela Angela (Strada Cloșca, Nr. 21, Localitate Beiuș, Județ Bihor, Cod 415200) iar noi vom folosi acești bani multiplicând cele 25.000 de CD-uri.
 2. Identifică o persoană care are nevoie să știe că există iertare, intră pe site-ul nostru imipasadetine.ro, completează formularul de înscriere [click aici] și comandă GRATUIT CD-ul pe care să îl oferi împreună cu dragostea ta.

 ATENȚIE! Este foarte important să nu distribui CD-ul decât persoanelor pe care le cunoști și să te asiguri 100% că l-au ascultat arătând că îți pasă de sufletul lor și oferindu-le sprijin pe drumul de întoarcere. Ajută-ne la distribuirea responsabilă a acestui CD, fii parte a acestei lucrări împreună cu noi!

 Îmi pasă de Tine, Președintele Fundației Cireșarii – Dr.Vladimir PUSTAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

LIVE VIDEO: Slujbă de priveghi şi înmormântare Gabi Luncă