Campania Pro-Ucraina – RVE merge în Ucraina

ianuarie 31, 2016
6
Views

Sunt 2 milioane de refugiați în Ucraina în urma războiului. Creștinii din Ucraina au donat și au ajutat refugiații cu tot ce au putut, însă au ajuns la capătul resurselor și ne-au cerut ajutorul. Astfel, am pornit un proiect în care ne-am propus să strângem bani, haine, pături și alimente. Doi redactori RVE vor merge în Ucraina și vor cumpăra alimente de acolo și le vor duce direct refugiaților. Cu 50 de lei putem cumpăra din Ucraina un pachet de alimente care poate acoperi necesarul unei familii de 4 persoane. 

Mai mulți ascultători s-au implicat și au donat bani sau haine pentru Ucraina. Un TIR va transporta hainele și alimentele care vor ajunge în câteva săptămâni la refugiați. Puteți dona în contul RVE Cont BCR RO45RNCB0249049295800001, Asociaţia Radio Vocea Evangheliei, CUI 10411909, cu metiunea pentru proiectul Ucraina sau puteti să duceti haine, pături, alimente pe str. Liviu Rebreanu nr. 121, în intervalul 9-12, 14-17.

Campania Pro-Ucraina - RVE merge în Ucraina
Article Categories:
donatii · rve timisoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.