Suntem nerăbdători să ne închinăm împreună cu cei de la Cântecul Națiunii într-o seară specială în care așteptăm ca Gloria și Slava lui Dumnezeu să se coboare printre noi. În acest sens vă invităm pe fiecare dintre voi Vineri în data de 21 Februarie de la ora 19 în locația Bisericii Lumina (Dumbrăvița, str. Conac nr. 50).

Vă încurajăm să participați la acest eveniment și să împărtășiți mai departe cu toți prietenii voștri toate aceste detalii. Ne dorim ca prin acest eveniment, cât mai mulți oameni să beneficieze de aceste momente de închinare.

Cântecul Națiunii e o trupă muzicală parte din Biserica Lumina și are ca viziune cântarea unui sunet al trezirii peste națiunea noastră. Cântecul Națiunii este urmașa trupei „Callatis Praise” cunoscută pentru piese precum „Rusalii” și „Hai deschide inima ta”.

„Un suflu nou, un cântec nou, un sunet al trezirii care să încarce atmosfera de prezența lui Dumnezeu, făcând din noi o generație pasionată care îl înalță pe Dumnezeu peste națiunea noastră. Aceasta ne este inima și voința!
Noi toți suntem Cântecul Națiunii!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here