Timisul Evanghelic
Ceremonia de inaugurare a noului sanctuar al bisericii Aletheia – 15 decembrie 2013 (VIDEO)

Ceremonia de inaugurare a noului sanctuar al bisericii Aletheia – 15 decembrie 2013 (VIDEO)

Urmăriţi înregistrarea video a ceremoniei de inaugurare a noului sanctuar al bisericii pe aletheia.ro


Biserica Aletheia este un loc excelent pentru apropiere de Dumnezeu şi relaţionare cu alţi creştini din oraşul Timişoara. Credincioşi echipaţi şi implicaţi conform darurilor spirituale în aducerea oamenilor într-o relaţie personală şi vitală cu Dumnezeu.
Aletheia este un loc unde uşile sunt larg deschise pentru orice persoană indiferent de vârstă, categorie socială, naţionalitate, etc. Ceea ce vei remarca la prima vizită este aerul prietenos cu care vei fi întâmpinat si dorinţa bisericii de a te face să te simţi parte a unei mari familii. Dar, în acelaşi timp, dacă doreşti să cunoşti şi să dezvolţi o relaţie autentică şi de durată cu un grup mai mic de persoane, vei descoperi existenţa unor grupuri mici numite “biserici de casă” care se întâlnesc săptămânal în cartierul tău şi la întâlnirile cărora poţi participa. Alegerea unui astfel de grup poate fi făcută fie pe baze relaţionale (dacă ai o cunoştinţă in acel grup), fie pe baze de vârstă, interes pentru un anumit subiect, etc. Dorinţa noastră este să fim o biserică cu învăţătură relevantă pentru timpul în care trăim, cu o închinare exprimată nu doar la nivelul minţii ci şi la nivelul inimii, prietenie neprefăcută, rugăciune şi slujire pentru cei ce au nevoie. Pe scurt, ne dorim să devenim o biserică care să influenţeze şi să încurajeze generaţia actuală la o trăire bazată pe principiile divine. Dacă eşti un căutător după o experienţă spirituală nouă sau dacă doreşti să-ţi aprofundezi relaţia ta cu Dumnezeu, Biserica Aletheia poate fi locul potrivit pentru tine. Venind aici vei înţelege că Dumnezeu te iubeşte şi vei găsi oameni pentru care tu eşti important.

@TimisulEvanghelic

Adauga Comentariu

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Urmareste-ne pe

Ne place să întâlnim oameni interesanți și să ne facem noi prieteni.

Doneaza pentru site-ul TimisulEvanghelic.RO