Conferința 10 ani Resurse Creștine la Poarta Cerului din Timisoara – 21 noiembrie 2015

noiembrie 13, 2015
7
Views
Conferința 10 ani Resurse Creștine 2015


Luna noiembrie va marca 10 ani de la lansarea site-ului Resurse Creștine. Cu această ocazie ne-am gândit să trecem dincolo de ecrane și să ne întâlnim într-o atmosferă de sărbătoare la Biserica Poarta Cerului din Timișoara. Vrem să aducem mulțumire lui Dumnezeu pentru cei 10 ani de slujire și binecuvântare în tot ceea ce înseamnă Resurse Creștine.

De asemenea, ne-am bucura să vă avem împreună cu noi, fie că sunteți parteneri, colaboratori sau vizitatori. Așa cum site-ul s-a îmbogățit în toți acești ani și datorită implicării voastre, vrem ca și această conferință să fie realizată cu ajutorul vostru. În acest sens, vă rugăm să completați formularul de mai jos pentru a vă înscrie și exprima așteptările și ideile voastre referitoare la eveniment. Datele de contact sunt necesare pentru a putea intra în legătură cu voi.

Așteptăm orice fel de ajutor din partea voastră: organizare, cazare pentru cei de departe, mărturii despre cum v-a ajutat site-ul (personal sau în slujire) și orice idei pentru desfășurarea evenimentului. Conferința va fi transmisă și live pe www.resursecrestine.ro, deci, chiar dacă nu veți putea fi prezenți fizic, vă puteți bucura împreună cu noi, iar implicarea voastră în orice fel e binevenită și de la distanță.

Informațiile Conferinței

Data: Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Ora: 16:30 – 19:00, urmată de părtășie și gustări
Invitați: Pastorul Ghiță Mocan și Excelsis Worship

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.