CONFERINŢA INTERNAŢIONALĂ CREŞTINĂ ”PUTEREA DE A FI ALTFEL” 30-31 Octombrie 2014, prima ediţie, Timişoara, România

februarie 1, 2014
23
Views

“Toți oamenii se tem, dar cei curajoși își elimină frica și înaintează uneori chiar spre moarte, dar întotdeauna spre victorie.” (Motto-ul Gărzii Regale din Grecia antică)

Conferința Internațională Creștină „PUTEREA DE A FI ALTFEL”, PFA 2014, organizată de Universitatea de Vest din Timișoara, prin Departamentul de Asistență Socială din cadrul Facultății de Sociologie și Psihologie și de Asociația WorldTeach, împreună cu Partenerii Oficiali ai Conferinței PFA 2014, este al treilea eveniment pe care îl organizez și coordonez în perioada 2012-2014. Primul eveniment a fost ISSA 2012, Conferința Internațională de Științe Sociale Aplicate (în urma căreia Dumnezeu ne-a ajutat să publicăm 8 volume ISSA la Cambridge Scholars Publishing (C-S-P), UK, care acum sunt indexate în peste 15 instituții din Catalogul Mondial Karlsruher Virtueller Katalog, KVK); al doilea eveniment a fost ASA 2013, Colecția de Asistență Socială Aplicată (toate cele 5 volume ASA au trecut deja evaluarea făcută de către Comitetul Științific al Colecției ASA și de către editura britanică, și vor apărea în primavara anului 2014), iar al treilea eveniment special este: PFA 2014, Conferința Internațională Creștină „PUTEREA DE A FI ALTFEL”.
Prin demersul Puterea de a fi altfel ne propunem să ne lăsăm găsiți de Adevăr, iar apoi, transformați fiind, să avem curajul sau nebunia de a-l trăi în mod plenar, indiferent de prețul pe care va trebui să-l plătim. A fi altfel înseamnă, de fapt, a fi liber, a trăi starea de normalitate. Niciun preț nu este prea mare pentru atingerea unui asemenea vis. A FI TU ÎNSUȚI într-o lume grăbită și superficială, care caută în mod constant să te facă să devii altcineva, este cea mai mare, mai grea și mai provocatoare REALIZARE!

Vă așteptăm cu lucrări valoroase și interesante la Conferința Internațională Creștină „PUTEREA DE A FI ALTFEL”, PFA 2014!

Coordonator : Patricia RUNCAN

Mai multe detali citeste pe pfa.uvt.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.