Conferinta Nationala Awana in perioada 21-24 Noiembrie 2013 la Selimbar, Sibiu

noiembrie 14, 2013
5
Views

In perioada 21-24 Noiembrie 2013 la Selimbar, Sibiu, Awana Romania va organiza o conferinta nationala de instruire a liderilor in evanghelizarea copiilor si tinerilor. Awana reprezinta un ajutor real dat bisericilor locale pentru a dezvolta o lucrare dinamica prin care copiii si tinerii sa auda Evanghelia.

“Conferinta Nationala Awana (Seed Planters), conferinta este organizata cu scopul de a pregati lideri pentru lucrarea cu copiii si adolescentii.

Liderii vor fi instruiti  de o echipa formata din persoane cu multa experienta in lucrarea cu copiii siadolescentii. Ei vor acumula nu doar cunostinte teoretice, dar si lucruri practice (ateliere),  pentru a fi gata sa lucreze in biserica locala la Evanghelizarea copiilor si adolescentii.
 Pe langa instruirea formala, ne dorim ca la aceasta conferinta liderii sa se apropie mai mult de Dumnezeu si sa inteleaga importanta castigarii copiilor si tinerilor pentru Imparatia Cereasca.
Conferinta seva desfasura pe o perioada de 4 zile.
Perioada: 21-24 Noiembrie 2013.  (Joi seara pana duminica dupa pranz).Locatia: complexul Misiunii “Pacea” din Selimbar, jud. Sibiu.

Costul conferintei: 150 lei/pers. (cazare, masa, taxa participare, kit materiale), inscriere pana la 19 Noiembrie 2013

Mai multe informatii la  awana.ro/category/conferinte-2/awana-seedplanters/

Pentru informatii suplimentare va rog sa ne contactati, tel.

0722679651/0757656269

Article Categories:
alte judete · conferinta awana · conferinte · Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.