Uitându-ne în urmă realizăm că nimic nu a zburat atât de rapid ca anii noștri. Ultimele momente din anul curent și primele din următorul au o semnificație aparte și ne dorim ca această conferință să fie un mijloc prin care să le valorificăm la maxim, în special pe plan spiritual. Pentru asta am căutat înțelepciune, revelație, călăuzire și direcție.

Motivul principal pentru care „UnLucru” a luat naștere în inimile noastre și pentru care continuă an de an este că Isus este vrednic. Sunt lucruri care căutăm să nu lipsească niciodată din conferința aceasta, precum învățătura tematică bazată pe Cuvântul Lui, închinarea colectivă, rugăciunea colectivă și individuală, slujirea profetică și părtășia cu alți credincioși, însă ceea ce ne dorim cel mai arzător este ca Dumnezeu să fie dorit, onorat în mijlocul nostru, iar prezența Lui să se coboare și să întâlnească personal inima fiecăruia dintre noi. Acest lucru se întâmplă când credincioșii cheamă Numele Lui în unitate, cu dorință și așteptare.

Am căutat să înțelegem care este mesajul specific pe care Dumnezeu vrea să-l transmită generației acesteia în cadrul conferinței, iar tema care ne-a atras atenția și ne-a rămas în minte stă în cuvântul „ÎNCERCAT”, din 2 Timotei 2:15: „Caută să te înfăţișezi înaintea lui Dumnezeu ca un om ÎNCERCAT, ca un lucrător care n-are de ce să-i fie ruşine şi care împarte drept Cuvântul adevărului.”

Se prea poate ca gândul la cuvinte precum „încercat” sau „încercare” să ne sperie, sau să stârnească în noi un anumit sentiment de teamă, dar asta pentru că nu înțelegem că ele sunt mai degrabă cuvinte de SPERAT, nu de SPERIAT, pentru că vorbesc despre potențialul pe care fiecare dintre noi îl avem de a deveni lucrători maturi și puternici, găsiți vrednici și folositori Stăpânului nostru. Despre aceste lucruri vrem să aprofundăm în ediția de anul acesta.

Așadar, te invităm să participi la conferința „UnLucru – Încercat” (28 decembrie 2018 – 1 ianuarie 2019) la Biserica Agape din Timisoara. Și dacă ai pe inimă să vii împreună cu prietenii și familia ta, chiar te încurajăm să o faci.
Inscierile se fac pe urmatorul link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

LIVE VIDEO: Slujbă de priveghi şi înmormântare Gabi Luncă