Timisul Evanghelic
Conferinta UnLucru: CHEMAREA ( 28.12.2013 – 01.01.2014)

Conferinta UnLucru: CHEMAREA ( 28.12.2013 – 01.01.2014)

Petrece sfârșitul anului 2013 în rugăciune și închinare împreună cu alți creștini din întreaga țară. Începe anul 2014 ascultând chemarea pentru tine și generația ta.
Pentru fiecare generație Dumnezeu are o chemare specifică.
Ești gata să îmbrățișezi CHEMAREA?

IHOP-TM (Casa de Rugăciune Internațională Timișoara) împreună cu biserica Agape, Timișoara organizează conferința UnLucru. Tematica acestei conferințe este Chemarea. Provocarea pentru participanți este să găsească acea chemare specifică pe care Dumnezeu o are pentru fiecare generație.
 Viziunea este ca fiecare credincios să marcheze sfârșitul anului 2013 și începutul anului 2014 în rugăciune și închinare împreună cu alți creștini din țară și nu numai. Ca în fiecare an, această conferință va pune un accent deosebit pe închinare și mijlocire în special în noaptea trecerii în noul an. De asemenea, diverșii invitați, vorbitori și lideri de închinare vor împărtăși ceea ce ei au descoperit că este mesajul arzător în anul 2014 pentru credincioși.
 Printre invitați enumerăm: Daniel N. Matei (Agape, Timișoara), Claudius Sămărtinean (IHOP-TM), Pică Mengher (Casa Închinării, Timișoara), Aurelian Barbu (Dunamis, Timișoara), Marius Panda (Adoram, Arad), Cornel Bistrian (Școala Biblică Cristos pentru România), Adrian Crisztea (Centrul Caleb, Cluj-Napoca), Lee Saville, Cristocentric și Sunny Trancă).
Vă invităm cu mare drag la această conferință pentru a descoperi împreună CHEMAREA lui Dumnezeu pentru anul 2014, în închinare, rugăciune și revelație din scripturi. Conferința UnLucru 2013: CHEMAREA se desfășoară în perioada 28 decembrie 2012 – 1 ianuarie 2014.
 Pentru mai multe detalii accesați ihop-tm.ro/unlucru

@TimisulEvanghelic

Adauga Comentariu

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Doneaza pentru site-ul TimisulEvanghelic.RO

Urmareste-ne pe

Ne place să întâlnim oameni interesanți și să ne facem noi prieteni.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.