Trupul lui Cristos este chemat la o relaționare profundă cu Dumnezeu. În Psalmul 25:14 ne spune că „Prietenia Domnului este pentru cei ce se tem de El, și legământul făcut cu El le dă învățătură.” Această prietenie este ceea ce ne dorim – apropierea de Domnul, trăinicia relaționării, ascultarea și împlinirea voii sale. Cu alte cuvinte, COMUNIUNEA cu El!

Petrece sfârșitul anului 2014 în rugăciune și închinare împreună cu alți creștini din întreaga țară. Începe anul 2015 hotărât să îți trăiești viața în comuniune cu Dumnezeu!

De ce UnLucru 2014? Pentru că vei fi provocat să înțelegi dinamica unei reale comuniuni cu Dumnezeu. Ca în fiecare an, această conferință va pune un accent deosebit pe închinare și mijlocire în special în noaptea trecerii în noul an.De asemenea, diverșii invitați, vorbitori și lideri de închinare printre care Daniel N. Matei, Claudius Sămărtinean, Pică Mengher, Aurelian Barbu, Cornel Bistrian, Adrian Crisztea, Lee Saville, Lidia Șchiopu, Gili Indrie și alții vor împărtăși ceea ce ei au descoperit că este mesajul arzător în anul 2015 pentru credincioși.

Închinarea va fi condusă de: IHOP-TM, Agape – Timișoara, Adoram – Arad, Alexandra Luca, Casa Închinării – Timișoara, Centrul Creștin Caleb – Cluj-Napoca, Cristocentric.

Conferința se va desfășura în clădirea bisericii Agape, Timișoara.

Pentru inscrieri clik aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

LIVE VIDEO: Slujbă de priveghi şi înmormântare Gabi Luncă