Conferința UnLucru – Faimos (26.12.2015 – 01.01.2016)

decembrie 2, 2015
10
Views

Conferința UnLucru este locul în care credincioșii din România și de peste hotare se strâng la sfârșitul unui an pentru a căuta și a-și exprima devotamentul pentru Isus.

Te invităm la Timișoara și în acest an pentru a te întâlni cu Isus prin închinare, rugăciune, Cuvânt și lucrarea Duhului Sfânt. Scopul nostru primar este întâlnirea cu Isus astfel încât fiecare dintre noi să Îi împlinească voia și să Îi facă Numele faimos pe întregul pământ.


În aceste vremuri, Duhul Sfânt ridică o Biserică victorioasă, fascinată de Isus. Biserica Îi descoperă tot mai mult măreția și frumusețea. Nimic din această lume nu se poate compara cu transformarea adusă în viața noastră de lucrarea Duhului Sfânt prin revelarea Fiului lui Dumnezeu. Descoperirea perfecțiunilor și a supremației Lui este puterea care ne susține inima și slujirea.


Marchează și tu trecerea în anul 2016 printr-o dedicare sinceră de a-L face pe Isus faimos pe întregul pământ!


De asemenea, diverșii invitați, vorbitori și lideri de închinare printre care Daniel N. Matei, Claudius Sămărtinean, Pică Mengher, Adrian Crisztea, Lee Saville și alții.


Închinarea va fi condusă de:

IHOP-TM – Casa de Rugăciune Internațională Timișoara
Alexandra Luca (Școala Biblică Cristos pentru România)
Casa Închinării (Timișoara)
Agape (Timișoara)
Caleb (Cluj-Napoca)
Adoram (Arad)
Cristocentric

Article Categories:
agape timisoara · conferinte · un lucru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.