Timisul Evanghelic
Crăciunul Orfanilor la Biserica Maranata din Timisoara

Crăciunul Orfanilor la Biserica Maranata din Timisoara


Asociația Evanghelistică și de Caritate ”Isus Speranța României” împreună cu Biserica Creștină Baptistă” Maranata” din Timișoara, organizează în a doua zi a Nașterii Domnului nostru Isus Hristos, miercuri 26 decembrie 2018, ora 10.00, la Biserica Baptistă ”Maranata”din Timișoara, situată pe str.Versului nr.5 (colț cu strada Sănătății,zona Soarelui),a XXVII-a ediție a evenimentului ”La Ieslea lui Isus”, eveniment inițiat de pastorul Petru Dugulescu, pentru copiii și tinerii din Centrul ”Frații lui Onisim”,Timișoara, Centrul de Primire în Regim de Urgență Timișoara, Centrul pentru Sprijinirea Integrării Familiale și Profesionale a Tinerilor, Timișoara, Centrul rezidenţial Casa”Mama Copil”,Timișoara și Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilități Recaș.

Toți tinerii și copiii prezenți vor participa la un program special de Crăciun în care vor aduce slavă lui Dumnezeu prin cântecele și poeziile lor. Dorim ca această ocazie să fie pentru ei un eveniment de neuitat,un Crăciun sărbătorit alături de o familie lărgită și primitoare, unde nu valipsi un cadou pentru fiecare.

Această sărbătoare se va încheia cu un prânz oferit copiilor prezenți,de la care nu vor lipsi bucatele tradiționale.

@TimisulEvanghelic

Adauga Comentariu

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Urmareste-ne pe

Ne place să întâlnim oameni interesanți și să ne facem noi prieteni.

Doneaza pentru site-ul TimisulEvanghelic.RO