Crăciunul Orfanilor la Timisoara – 26 dec 2016

decembrie 26, 2016
44
Views

Asociația Evanghelistică și de Caritate ”Isus Speranța României” împreună cu Biserica Creștină Baptistă ”Eclesia” din Timișoara, organizează un eveniment de suflet în a doua zi a Nașterii Domnului nostru Isus Hristos. Astfel, în 26 decembrie, de la ora 10.00, la Biserica ”Eclesia” din Timișoara, situată pe str. Mureș nr. 1-3 (Piața Doina, fostul Cinematograf Unirea), va avea loc a XXV-a ediție a evenimentului ”La Ieslea lui Isus”, eveniment inițiat de pastorul Petru Dugulescu.

Cu această ocazie invităm copiii și tinerii din Centrul de zi de pe strada Odobescu, Centrul de pe Căpitan Damșescu și Ioan Slavici din Timișoara și Complexul de Servicii Specializate Recaș, au transmis organizatorii.

Toți tinerii și copiii vor participa la un program special de Crăciun în care vor aduce slavă lui Dumnezeu prin cântecele și poeziile lor. Ei vor avea parte de un Crăciun sărbătorit alături de o familie lărgită și primitoare, unde nu va lipsi un cadou pentru fiecare.

Această sărbătoare se va încheia cu un prânz oferit copiilor prezenți, la Biserica Baptistă nr. 2 din Timișoara, situată pe strada Zăvoi nr. 12, de la care nu vor lipsi bucatele tradiționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.