Timisul Evanghelic
Crăciunul sub lupă (12-14 decembrie 2016)

Crăciunul sub lupă (12-14 decembrie 2016)


Proiectul „Crăciunul sub lupă” va avea loc între 12-14 decembrie, în Complexul Studențesc, fiind coordonat Organizația Studenților Creștini Evanghelici din Timișoara (OSCET).

Pentru că scopul inițiativei „Crăciunul sub lupă” este acela de a interacționa cu studenții în contextul Crăciunului și a semnificației acestuia, vom avea 3 acțiuni distincte care ne vor ajuta să îndeplnim acest scop:

1. Proxy Station – sondaj stradal, 12-13 decembrie între orele 12:00-15:00.

Sondajul stradal vizează părerile studeților cu privire la adevărata semnificație a Crăciunului. Pe baza unor bannere verticale (roll-up-uri) studenții vor trece conduși de voluntari prin fiecare din cele 3 stații, răspunzând la întrebări și spunându-și părerea despre ce cred ei că are importanță de Craciun și despre semnificația acestuia.

În fața restaurantului 3F din Complexul Studențesc, în fiecare din cele trei zile, vrem să creem o atmosferă relaxată și degajată, în care, la un ceai/cafea să ascultăm ce au de spus studenții referitor la subiect, dar să și împărtășim Vestea Bună a nașterii Mântuitorului, cu studenții care sunt deschiși și interesați.

Poți să te implici fie ca voluntar la partea de sondaj, interacționând cu studenții, fie la partea de logistică (montare pavilioane, decor) sau servire (împărțirea de ceai, cafea, cozonac).

2. Seri de colindă & relaționare, 12-13 decembrie, între orele 18:00 – 22:00.

Împărțiți pe echipe, vom merge prin căminele studențești să colindăm, să ducem Vestea Bună studenților. Știind că vor veni mulți studenți cu noi la colindat, la sfârșitul serii, ne vom opri la o poveste și un ceai cald, undeva în Complex.

În fiecare seară, pentru a pleca la colindat prin cămine, ne vom întâlni în fața restaurantului 3F din Complex, la ora 18:00.

Haide să colinzi împreună cu noi!

3. Seară studențească de colinde, 14 decembrie, între orele 18:30 – 21:00

Ultima seară în Complex, o vom petrece tot între studenți, cântând și ascultând colinde, în aceeași atmosferă de prietenie și sărbătoare, în cadrul serii studențești de colinde, unde vom pune Crăciunul sub lupă, interacționând pe baza semnificației Crăciunului și răspunzând întrebărilor pe care studenții le au despre sărbătoare.

Evenimentul va avea loc la Restaurantul Universitar UPT.
————————————————————————————————————————————————————————————————-
Te invităm să fii parte din proiectul „Crăciunul sub lupă”, împreună cu noi. Dăca vrei să fii voluntar în oricare din acțiunile prezentate mai sus, ia legătura Laurențiu Popescu 0752270660 / laurentiuppsc@yahoo.com.

@TimisulEvanghelic

Adauga Comentariu

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Urmareste-ne pe

Ne place să întâlnim oameni interesanți și să ne facem noi prieteni.

Doneaza pentru site-ul TimisulEvanghelic.RO