Timisul Evanghelic
Crescand prin Har – 1 an de la deschiderea biserici Harul Timisoara

Crescand prin Har – 1 an de la deschiderea biserici Harul Timisoara

Moment jubiliar. doar 1 an. Depindem intru totul doar de Dumnezeu. El a fost Cel care ne-a purtat de grija ca unor bebelusi in acest 1 an de zile. Chiar asa am experimentat dragostea Lui de Tata. Cu aceasta ocazie, vrem sa ii aducem toata multumirea si recunostinta noastra pentru ceea ce a facut pentru noi si sa Il rugam in continuare sa mearga impreuna cu noi si sa ne calauzeasca prin Duhul Sau cel Sfant. Soli Deo Gloria!

INVITAT SPECIAL: fratele Ionel Tutac, preşedintele Comunităţii Baptiste Timişoara şi secretarul general al Uniunii Baptiste din România, dar mai ales un om deosebit al lui Dumnezeu pe care Dumnezeu l-a folosit pentru incurajarea si sustinerea Bisericii Harul. Dumnezeu sa il binecuvinteze pe el si pe cei ce il vor insoti!  Inca odata: Soli Deo Gloria!
Sărbătoarea va continua cu o agapă.

@TimisulEvanghelic

Adauga Comentariu

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Urmareste-ne pe

Ne place să întâlnim oameni interesanți și să ne facem noi prieteni.

Doneaza pentru site-ul TimisulEvanghelic.RO