Biserica Baptistă Harul Timișoara în parteneriat cu Direcția de Asistență Socială Comunitară Timișoara demarează campania de strângere de haine și de alimente pentru ajutorarea familiilor nevoiașe în pragul Sărbătorii Nașterii Mântuitorului. 

Toți cei interesați vor putea face donații în alimente (paste făinoase, făină, zahăr, orez, ulei, conserve, alimente neperisabile), bonuri de masă sau bani, venind astfel în sprijinul familiilor afectate de sărăcie din Timișoara. Alimentele vor fi adunate la sediul Bisericii Harul (Blv. Iuliu Maniu, nr. 28, Timișoara – zona Iosefin). Fiecare familie selectată în acest program în urma anchetei efectuată de către

Direcția de Asistență Socială Comunitară Timișoara, va beneficia de o cutie cu alimente și haine distribuită în perioada Crăciunului cu ajutorul tinerilor bisericii. Orice donaţie este binevenită în cadrul acestei campanii!

Pentru informații suplimentare: Marius Cimpoae (responsabil proiect) – tel. 0735/775877, email: contact@harul-tm.ro, harul-tm.ro
Ghiță Stanciu (responsabil strângerea de haine și alimente) – tel. 0744/691788 Campania socială se va desfășura în perioada:16-20 decembrie 2013!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

LIVE VIDEO: Slujbă de priveghi şi înmormântare Gabi Luncă