Timisul Evanghelic
Deschiderea Bisericii Baptiste “Mântuirea” din localitatea Maguri – 27 iulie 2014

Deschiderea Bisericii Baptiste “Mântuirea” din localitatea Maguri – 27 iulie 2014

Ziua de duminica, 27 iulie 2014, este una istorica pentru localitatea Maguri, județul Timiș. 
Este ziua in care a luat ființa, in mod oficial, prima biserica evanghelica din aceasta localitate, in majoritate locuita de populație de etnie rroma. Biserica Crestina Baptistă “Mântuirea” este filiala a Bisericii “Harul” din Lugoj si a început la inițiativa credinciosilor din Lugoj si a celor din Maciova Colonie, județul Caras-Severin.

La acest serviciu special de închinare au participat peste 150 de persoane, majoritatea din localitate, dar si din Lugoj si Maciova Colonie.Evanghelia a fost vestita de pastorul Ionel Tutac, secretarul general al Uniunii Baptiste din Romania, iar programul a fost condus de pastorul Marius Apopi. Au avut cuvinte de încurajare fratele Nat Thomas din SUA si senatorul Ioan Iovescu. Fanfara din Lugoj, grupul din Maciova Colonie si familia Thomas au împodobit programul cu cântări de lauda la adresa Domnului. Deși Biserica are doar 8 membrii, implicarea celor din Lugoj si Maciova Colonie in lucrarea de evanghelizare a condus la convertirea altor suflete, iar in data de 24 august, cu voia lui Dumnezeu, va avea loc un serviciu de botez. Credincioșii din Maguri se aduna deocamdata intr-un spațiu, dar se roagă pentru un teren si un locaș propriu de închinare.

sursa: baptist-tm.ro

@TimisulEvanghelic

Adauga Comentariu

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Urmareste-ne pe

Ne place să întâlnim oameni interesanți și să ne facem noi prieteni.

Doneaza pentru site-ul TimisulEvanghelic.RO