DrumFest 21-23 august 2014

iulie 14, 2014
23
Views

Festivalul DrumFest 2014 va avea loc la Taut, lângă Arad în perioadă 21-23 August 2014. 
Drumfest e un loc unde se întâlnesc cei mai mulți artiști creștini din România, pentru a petrece timp de discuții, workshop-uri, închinare, și concerte.

 


    “La un an de la reapariția pe scena evenimentelor creștine românești, DrumFest continuă cu o nouă ediție care adună din nou trupe românești de muzică creștină din toată țara cu scopul de a se uni împreună în laudă și închinare la adresa Dumnezeului căruia i-au dedicat viața și compozițiile. 

     Te așteptăm alături de noi pentru trei zile pline de laudă la adresa Dumnezeului Creației, dar și pentru reconectare într-o atmosferă aducătoare de reîmprospătare spirituală. 
     Ne vom întalni cu următoarele trupe: 4Motion, Access, Adoram, Agape, Beck Corlan, Boboc, Cântecul Națiunii, Cristian Cazacu, Cristi Ungur, Cristocentric, Dani Ghiuro, Decean, Dincolo de ziduri, Emil Kindlein, IHOP, Frații Tonea, Not an Idol, Sergiu Margaian, Sunny Tranca, Revers, Skydive, Raza, Viorel Dejeu, The Gentiles și alții… 
Pentru mai multe detalii: drumfest.ro 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.