Drumul Crucii la Timisoara – 12 aprilie 2017

aprilie 3, 2017
99
Views


Artistul ceramist Daniel Les, Asociatia Drumul Crucii în colaborare cu Asociația Bărbaților Creștini și Asociația Servus – Baia Mare, vă invită în Săptămâna Mare la un marș ce comemorează drumul spre Golgota si crucificarea Mântuitorului nostru. 

Acest marș va avea loc in 5 orașe din Romania. Denumit sugestiv Drumul Crucii – Cu moartea pe moarte călcând, evenimentul a ajuns în acest an la ediţia a doisprezecea. Marşul este o reprezentare dramatică a Drumului Crucii parcurs de Domnul Iisus Hristos înainte de moartea Lui. 

Dramatizarea este realizată de un grup de credincioşi din mai multe confesiuni religioase, ca o încercare de a demonstra că în creştinism nu sunt graniţe. Personajele istorice: Iisus Hristos, soldaţii romani, Pilat din Pont, Baraba, Maria – mama lui Iisus, mironosiţele şi alte personaje, vor purta costume de epocă.
La invitaţia unor asociații si biserici din ţară, anul acesta Drumul Crucii se va desfășura după cum urmează:

Luni – 10 aprilie – ZALAU – ora 17:00 – Casa Municipală de Cultură

Marti – 11 aprilie – ORADEA – ora 17:00 – în fața magazinului Crișul
Miercuri – 12 apr – TIMIȘOARA – ora 17:00 – P-ța Operei – pietonală P-ța Unirii
Joi – 13 apr – LUGOJ – ora 16:00 – Casa de Cultură
Vineri – 14 apr – BRAȘOV – ora 14:00 – Teatrul Dramatic Sică Alexandrescu

Article Categories:
Daniel Les · drumul crucii · misiune · paste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here