Timisul Evanghelic
European Trumpet Call la Timisoara (31 aug. – 4 sept. 2015)

European Trumpet Call la Timisoara (31 aug. – 4 sept. 2015)

In perioada 31 august – 04 septembrie 2015, la Biserica Agape din Timisoara, va avea loc evenimentul “European Trumpet Call”

Invitati : John Robb, Ioan Peia, Ian Cole, Lee Saville, Vanco Nakov, Berthold Becker, Werner Woiwode, Daniel N Matei, Claudius Samartinean, Brian Mills, Michael Maeliau si Milo Siilata.


Evenimentul se va desfasura in Sala Mare a Bisericii Agape din Timisoara, Calea Aradului, nr 15 A,Invitația este pentru tine, biserica ta, grupul tău de rugăciune, organizația ta de misiune de a ne aduna și a sta uniți în rugăciune proclamând o mare promisiune.

Când veţi merge la război, în ţara voastră, împotriva vrăjmaşului care va lupta împotriva voastră, să sunaţi cu vâlvă din trâmbiţe, şi Domnul, Dumnezeul vostru, Îşi va aduce aminte de voi şi veţi fi izbăviţi de vrăjmaşii voştri. Numeri 10:9

O mare schimbare are loc în întreaga lume și mulți sunt conștienți de aceasta.

Este timpul.
Este timpul să ne adunăm, să înaintăm împreună, să ne ridicăm glasurile și să ne bucurăm împreună în rugăciune.
Dumnezeu Își cheamă poporul Său să se adune și să sune din trâmbițe pentru întregul continent al Europei pentru:

RUGACIUNE

Nu există nimic mai puternic decât atunci când sfinții se roagă și caută Împărăția, stând în spărtură pentru cei pierduți. (2 Cronici 7:14)

RECONCILIERE

Noi suntem ambasadorii lui Cristos, venind în numele Lui, chemându-i pe cei pierduți să intre în minunata Sa Împărăție a luminii.

UNITATE

În numele lui Isus noi vom proclama unitate între frații din diferite națiuni.

“Iată, ce plăcut şi ce dulce este să locuiască fraţii împreună!… acolo a poruncit Domnul binecuvântarea.” (Psalm 133).

ANTISEMITISM.

Nu suntem conduși de standardele și gândirea lumii, ci de Biblie care ne învață să ne rugăm pentru pacea Ierusalimului. Astfel ne vom concentra rugăciunile noastre să binecuvântăm poporul din Israel.

CONDUCEREA POLITICA

Liderii națiunilor noastre au nevoie de înțelepciune și sprijin venite din Cer. ” Cereri, rugăciuni, mijlociri şi mulţumiri pentru toţi oamenii, pentru împăraţi şi pentru toţi cei ce sunt în poziţii înalte, … Acest lucru este bun şi bine primit înaintea lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru. (1 Timotei 2:1-3)

DESFASURAREA SESIUNILOR CONFERINTEI

Conferința Chemarea Trâmbițelor în Europa va consta în câteva sesiuni pe zi, în perioada Luni 31 August – Vineri 4 Septembrie 2015

TEMELE CONFERINTEI

Ziua 1: Supremația lui Cristos

Ziua 2: Crucea

Ziua 3: Unitate

Ziua 4: Bine-primirea Împăratului Slavei, Comuniune și Împuternicire

ORGANIZAREA SESIUNILOR PE ZILE SI ORE

Conferința începe Luni: Sesiune ora 6:00 pm.

Marți-Miercuri-Joi: 09:30am – 12:00 sesiune// 12:00 – 2:00pm masa de prânz //2:00 – 4:00pm grupe // 4:00 – 6:30pm masa de seară // 6:30 – 10:00pm sesiune

Vineri 09:00am -12:00 sesiune // 12:00 – 01:00 comuniune // 01:00 – 02:00pm împuternicire, încheierea conferinței.

ISTORIC
În ultimii ani s-a sunat din trâmbițe în multe părți ale continentului nostru ca un act de supunere în ascultare față de Domnul.

În Marea Britanie, a început în Birmingham ca răspuns la citirea Scripturii din Numeri 10:9 care spune: “ Când veţi merge la război, în ţara voastră, împotriva vrăjmaşului care va lupta împotriva voastră, să sunaţi cu vâlvă din trâmbiţe, şi Domnul, Dumnezeul vostru, Îşi va aduce aminte de voi şi veţi fi izbăviţi de vrăjmaşii voştri.”

Din aceast text și din altele observăm că sunarea trâmbițelor era pentru adunarea oamenilor, pentru mutarea oamenilor în alt loc, chemarea la război, pentru ritualul jertfelor de mulțumire și ardere de tot și pentru tot ce a făcut Dumnezeu.

Ca urmare a conferințelor pe Skype și a întâlnirii liderilor de rugăciune de la Bruxelles, credem că este bine și justificat să mergem la Timișoara, România, și să sunăm din trâmbiță pentru întreg continentul nostru. Această invitație este pentru tine, biserica ta, slujirea ta de rugăciune, organizația ta de misiune de a veni și a te alătura nouă pentru a suna din nou trâmbița pentru tot continentul european.

@TimisulEvanghelic

Adauga Comentariu

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Urmareste-ne pe

Ne place să întâlnim oameni interesanți și să ne facem noi prieteni.

Doneaza pentru site-ul TimisulEvanghelic.RO