Timisul Evanghelic
Evanghelizare pe strada in Piata Iosefin din Timisoara

Evanghelizare pe strada in Piata Iosefin din Timisoara

În ziua de 11 iunie 2014, începând cu orele 10, Biserica Baptistă Harul din Timișoara în colaborare cu cântărețul și regizorul creștin, Adi Gliga, a organizat o evanghelizare în Piața Iosefin din Timișoara. 
Cântările de laudă la adresa lui Dumnezeu și mărturia tinerilor i-au făcut pe foarte mulți dintre cei care erau în piață la acea oră să rămână până la sfârșitul programului. Fiecare dintre cei prezenți au primit cadou cd-uri cu muzica interpretată de Adi Gliga și Cătălin Ciuculescu și, de asemenea, cd-uri cu mărturii și materialele de prezentare ale Bisericii Harul. Mulțumim din suflet fratelui Adi Gliga și celorlalți tineri implicați în această acțiune pentru disponibilitatea de a sluji împreună cu noi și pentru dragostea arătată celor pe care i-au întâlnit și, de asemenea, mulțumim Primăriei Timișoara pentru că a aprobat desfășurarea acestui eveniment într-un loc public, în cartierul în care ne rugăm ca Dumnezeu să lucreze cu putere prin mărturia Bisericii Harul!


sursa foto: facebook.com

@TimisulEvanghelic

Adauga Comentariu

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Doneaza pentru site-ul TimisulEvanghelic.RO

Urmareste-ne pe

Ne place să întâlnim oameni interesanți și să ne facem noi prieteni.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.