Timisul Evanghelic

Familia Furdui s-a reunit pentru a doua oara de cănd copii familiei au fost luați de Protecția copilului din Germania

COMUNICAT

Ieri a fost a doua revedere a familiei, la mai bine de o lună de la despărțire. Din păcate, David a lipsit din nou. Pentru câteva momente au putut să se bucure unii de alții. Fetele au venit cu flautul si cu hornul. Natalia a pus pe partitură două compoziții dedicate părinților și surioarei mai mici, Lea. După ce le-a cântat la flaut a fost cuprinsă de tristețe. Albert a confecționat și el o felicitare frumoasă pentru părinți.

Copiii au exprimat cât se poate de clar că vor imediat acasă. Atmosfera, oricum constrânsă de limitele unui spațiu nefamiliar și rece, a fost constant perturbată de intervențiile lucrătorilor sociali. Încercați doar să vă imaginați ce însemnă să aștepți o săptămână pentru a-ți revedea părinții sau copiii și ora aceea atât de importantă și vitală pentru menținerea cât de cât a unei relații de familie, să fie deturnată atât de neprofesional și inuman. Marți, Camelia și Petru au avut o vizită cu Lea. Lea a fost adusă cu o vânătaie foarte urâtă chiar sub ochi. Asistenta maternală a considerat că nu a fost ceva așa grav încât să o ducă la medic și a fost foarte superficială în a descrie cum s-a întâmplat. Este sfâșietor. Ești neputincios.

Dacă îți exprimi îngrijorarea se consideră că speculezi situația propriului copil ca muniție în demersul legal.Este clar, copiilor le este tot mai greu și timpul lucrează împotriva lor. Partea juridică avansează, dar foarte scump și greu. Trebuie continuată sau întețită lupta în rugăciune, pentru toți. Părinții să continue să se încreadă în Domnul, să își păstreze mintea întreagă. Domnul să protejeze pe copii. El să îi binecuvânteze și să-i păzească. De asemenea, îi putem susține financiar. Îi putem susține prin intermediul Facebook, împărtășind pagina lor și distribuind mesajele lor, astfel făcând cunoscută situația.

Cât de curând vom afla cu siguranță și de alte mijloace pentru a-i sprijini. Vă rugăm să le rămâneți aproape. Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă răsplătească!

sursa – https://www.facebook.com/102685895313444/posts/117357923846241/

@TimisulEvanghelic

Adauga Comentariu

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Urmareste-ne pe

Ne place să întâlnim oameni interesanți și să ne facem noi prieteni.

Doneaza pentru site-ul TimisulEvanghelic.RO