Timisul Evanghelic

Frecventează Biserica cît mai des.

Pare învechită practica aceasta, dar ea are imense avantaje divine. E ca mișcarea aia de minimum 30 minute zilnic, care mișcă, revigorează, vindecă și oxigenează întreg organismul. Du-te la biserică cît mai des, chiar și cînd ești bolnav 

Oamenii care merg și se închină în casa lui Dumnezeu, sunt mult mai buni, mai binecuvîntați, mai echipați, mai transformați, mai fericiți și mai nobili, decît cei ce nu frecventează Casa de Închinare! 

În Părtășia sau comuniunea cu Biserica, prin ascultare, închinare și socializare, revarsă Domnul Binecuvîntări și viața veșnică! “căci acolo dă Domnul binecuvîntarea, viața, pentru veșnicie”. (Psalmul 133:3).

Închinarea cu biserica celor născuți din nou, acolo unde se vestește Harul lui Isus Hristos, acolo vine binecuvîntarea.

Cînd frecventez (nu cînd mă izolez), biserica unde se vestește Cuvîntul lui Dumnezeu, ai numai avantaje. 

Închinarea continuă cu biserica, participarea și expunerea ta în fața Cuvîntului lui Hristos, produce vindecare, dă direcție, te scoate din confuzie, și îți dă pace. 

Frecventarea Casei lui Dumnezeu, ascultarea Cuvîntului lui Dumnezeu, în orice Biserică, cît de mică sau cît de mare, oricît de slab ți se pare predicatorul, nu te îndobitocește, ci te înțelepțeste, te salvează, te înnobilează, te scoate din confuzie, te apropie de Dumnezeu, te disciplinează și dă sens vieții închinătorului adevărat!

De unde știu asta? Din proprie experiență și nu sunt nebun!!  Nu mint și nici nu exagerez! Practic, toată viața mea am crescut în Biserică! Sunt pastor de 40 de ani și văd diferența cu ochii mei și în casa mea!

Noi la părinți am fost patru frați. Tatăl meu a fost pastorul Bisericii Creștine Baptiste din Sibiu aproximativ 40 de ani. Însă din cei patru frați, sora mea Rodica, care este cea mai mare și eu cel mai mic, doar noi ne-am pocăit și am devenit închinători; ceilalți doi frați nu s-au pocăit. Doar Mircea pe patul de moarte! Dar a fost super și așa!!! 

Eu și sora mea am fost și suntem nelipsiți din casa lui Dumnezeu. Ceilalți doi frați, încă din tinerețea lor, au refuzat să mai vină în casa lui Dumnezeu. Ambii între timp au murit, dar eu și sora mea suntem în viață, suntem sănătoși, dar și bucuroși. Nu-mi permit să spun sub nicio formă că ne-frecventarea Casei lui Dumnezeu aduce moarte. Doamne ferește! Ce încerc să vă spun este că frecventarea Casei lui Dumnezeu, închinarea cu poporul lui Dumnezeu, disciplinele creștine spirituale, aduc numai avantaje și în multe cazuri chiar prelungesc viața!

Da, în biserică există și oameni slabi, dar mult mai mulți oameni din Biserica sunt eleganți și devin serioși, transformați, vindecați, înnobilați și progresiv devin valoroși și pentru împărăția lui Dumnezeu și pentru societate.

Un om al Bisericii, un om care se teme de Dumnezeu, nu mai este pericol și nici în pericol, dimpotrivă!

Unele dintre cele mai frumoase vindecări și eliberări, Isus și apostolii Săi le-a făcut în mijlocul Adunării sau în viața unor închinători care au făcut ce le-a poruncit EL. La fel se întîmplă și azi!

Ce am învățat este că în corabia lui Noe erau restricții și probabil mirosuri neplăcute, dar era și viață, protecție, căldură, sens, pace, destin și speranță!

Devino și tu închinător și frecventator al unei Biserici în care se predică Harul lui Hristos și vei vedea diferența! Va fi imensă, benefică, majoră și divină!

Sursa articol – Daniel Cocar – https://cocardaniel.wordpress.com/

@TimisulEvanghelic

Adauga Comentariu

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Urmareste-ne pe

Ne place să întâlnim oameni interesanți și să ne facem noi prieteni.

Doneaza pentru site-ul TimisulEvanghelic.RO