Timisul Evanghelic
ÎNVINGE-TI TEAMA!

ÎNVINGE-TI TEAMA!

„Ori de câte ori mă tem, eu mă încred în Tine” (Psalmul 56:3)
Lui Mary îi plăcea să se îngrijească de casă. Era căsătorită de treizeci de ani cu John, un prosper om de afaceri. Pentru că John s-a ocupat mereu de afaceri, Mary a învăţat să nu-şi asume riscuri niciodată. Drept rezultat, cea mai mare teamă a ei era să rămână singură timp de o zi. Uneori le spunea prietenelor: „Sper să mor înaintea lui John pentru că nu cred că mă pot ocupa singură de treburi”.Dar apoi John s-a îmbolnăvit, iar Mary a ajuns în postura de a-l ajuta şi în plus de a lua toate deciziile pentru amândoi. La început, a fost un mare consum nervos pentru ea.

Dar odată ce şi-a pus încrederea în Dumnezeu si s-a hotărât să-şi asume responsabilitatea, a făcut o descoperire interesantă: siguranţa nu constă în a avea lucruri, şi în a le mânui! A descoperit că a te confrunta cu teama este un lucru usor, comparativ cu anii pe care i-a petrecut simţindu-se în plus, neputincioasă si dependentă. întotdeauna e mai uşor să-ţi confrunţi frica decât să trăieşti şi să fii neajutorat. De fapt, când laşi ca teama să te oprească , ajungi să trăieşti cu sentimente de groază şi neajutorare, care sunt de o sută de ori mai rele decât dacă ţi-ai fi confruntat frica şi ai fi mers înainte. Adevărul e că dacă îţi spui suficient de des că nu poţi face un lucru, nu vei fi în stare să-l faci – chiar dacă ai talentul, timpul, resursele, strategia si prietenii care să te ajute să-l realizezi.

Doar cei ce spun că pot, fac. A spune că ai încredere în tine si în Dumnezeul care locuieşte în tine poate nu îţi garantează succesul, dar a spune opusul îţi garantează eşecul.
Aşadar, astăzi, confruntă-ţi temerile cu încredere in Dumnezeu şi vei vedea cum ele dispar.

sursa: betania-tm.ro

@TimisulEvanghelic

Adauga Comentariu

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Urmareste-ne pe

Ne place să întâlnim oameni interesanți și să ne facem noi prieteni.

Doneaza pentru site-ul TimisulEvanghelic.RO