La Crucea lui Isus – Eveniment caritabil de Paşte pentru copii orfanii din Timiş

aprilie 23, 2019
43
Views


Asociația Evanghelistică și de Caritate”Isus Speranța României” împreună cu Biserica Creștină Baptistă” Maranata”din Timișoara, organizează în a doua zi a Învierii Domnului nostru Isus Hristos, 30 aprilie 2019, începând cu ora 10:00, la Biserica ”Maranata” din Timișoara, situată pe str.Versului nr.5 (colț cu strada Sănătății, zona Soarelui),a XXVIII-a ediție a evenimentului, ,La Crucea lui lsus”,eveniment inițiat de pastorul Petru Dugulescu, pentru aproximativ 200 de copii orfani din centrele de plasament din județul Timiș.

Toti tinerii și copiii vor participa la un program special de Paște în care vor aduce slavă lui Dumnezeu prin cântecele și poeziile lor. Dorim ca această ocazie să fie pentru ei un eveniment de neuitat,un Paște sărbătorit alături de o familie lărgită și primitoare, unde nu va lipsi un cadou pentru fiecare. Această sărbătoare se va încheia cu un prânz oferit copiilor prezenți, de la care nu vor lipsi bucatele tradiționale.

Article Categories:
biserica · maranata timisoara · paste · Petru Dugulescu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.