Timisul Evanghelic
Lansare de carte Din inima Marelui Alb – 10 decembrie 2015

Lansare de carte Din inima Marelui Alb – 10 decembrie 2015

În data de 10 Decembrie 2015, ora 18:30, la Cafe de Paris din Timișoara, artistul Fabian Otniel și prietenii vor lansa cartea “Din inima Marelui Alb”. Cartea reprezintă o colecție de poezii și eseuri, paginile fiind colorate cu fotografii realizate de către artista Anca Luchiț Dumitrana. 

Cu ajutorul tuturor celor invitați și al fiecăruia dintre cei prezenți la eveniment, tinerii speră ca prin artă și cultură să facă o schimbare în societatea în care trăiesc, astfel încasările de la eveniment vor fi donate în scopuri umanitare și vor ajuta alți tineri aflați în situații nefavorabile. 

Prețul unui exemplar este de 20 de lei, iar la achiziție, fiecare participant poate dona cât consideră. Pentru cei care nu ajung la eveniment, cartea va fi disponibilă pentru comandă online și pe www.fabianotniel.com

Lansare de carte Din inima Marelui Alb - 10 decembrie 2015


La eveniment se va proiecta un film scurt realizat de către autor și prietenii lui videografi, va participa ca invitată, scriitoarea timișoreancă Diana Farca și vom avea parte de un recital surpriză. Pe scurt, mesajul autorului este: “Vino și tu! Împreună, facem lumea mai bună.”

Cartea “Din inima Marelui Alb” vorbește despre simplitate, origini și trăiri, dintr-o perspectivă teologică și filosofică. Într-un stil total diferit de poeții generației sale, Fabian Otniel, abordează și propune “teme mari în haine mici”, provocând criticii. Privită dintr-o altă lumină, cartea poate fi și confesiunea artistului, care se pune în postura unui personaj biblic, numit Dima.

Cartea este deschisă oricărui tip de cititor, iar formula poetică fiind una sinceră, vorbește ca de la prieten la prieten. Răsfoind cartea #DiMA, veți rămâne uimiți cât de bine este îmbinat spiritul artistic vizual cu arta lirică, într-un stil literar modern-clasic. 

La realizarea cărții, autorul a lucrat aproape 7 ani și crede că există riscul ca unora să le ia tot 7 ani să înțeleagă ce a vrut sa spună prin această carte, pe care o consideră o operă modernă. “Din inima Marelui Alb” este o carte care se poate citi și ca un roman, adică de la prima pagină până la ultima, capitol după capitol, fiind structurată progresiv.

Intrarea la evenimentul de lansare a cărții “Din inima Marelui Alb” semnată Fabian Otniel este liberă, iar rezervările se fac la telefonul 0372.728.757 și pe www.fabianotniel.com . 
Pentru o organizare cât mai bună, vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră din timp.

@TimisulEvanghelic

Adauga Comentariu

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Urmareste-ne pe

Ne place să întâlnim oameni interesanți și să ne facem noi prieteni.

Doneaza pentru site-ul TimisulEvanghelic.RO