Timisul Evanghelic
Lansarea filmului Ucideţi Adevărul la Betel Timisoara – 29 mai 2012

Lansarea filmului Ucideţi Adevărul la Betel Timisoara – 29 mai 2012

Filmul de scurt metraj ce va fi lansat la Biserica Baptistă “Betel” din Timişoara aduce în atenţiea creştinilor valorile adevărului.
Acţiunea filmului se petrece undeva în jurul anilor 2020, unde un fost lider religios este pe urmele creştinilor pentru a distruge Adevărul, care oricum acesta nu poate fi eliminate. Creştinii sunt executaţi, şi vânaţi de către cei care îi urmăresc. Filmul este gândit să dea o idee despre vremurile care vor veni cu adevărat peste creştini şi scoate în evidnţă valoarea Adevărului.

Pe lângă lansarea filmului, va avea loc şi un recital susţinut de Cătălin Ciuculescu şi Adi Gliga.

Vă amintim că la finalul evenimentului DVD-ul cu filmul de scurt metraj va putea fi achiziţionat de către doritori, iar de asemenea pentru cei care nu vor fi prezenţi la eveniment, DVD-ul se poate comanda şi la adresa de e-mail: kcata_ro@yahoo.com sau la numărul de telefon:0742 603 869      .

Lansarea filmului va avea loc în data de 29 mai 2012 la Biserica Baptistă “Betel” din Timişoara, Str. Ady Edre, Nr. 20

Intrarea liberă !


@TimisulEvanghelic

Adauga Comentariu

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Doneaza pentru site-ul TimisulEvanghelic.RO

Urmareste-ne pe

Ne place să întâlnim oameni interesanți și să ne facem noi prieteni.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.