Marsul Învierii la Darova – 13 aprilie 2015

aprilie 15, 2015
116
Views

Biserica Crastina Baptista Isus Salvatoru din Darova, a organizeazat a doua editie a Marsului Invieri, la care au fost invitati credinciosi din localitatile Darova, Sacosu Mare, Hodos si chiar din alte localitati mai apropiate, sau indepartate. 

Marsul Invieri a inceput a doua zi de Pasti, de la ora 14.00, din fata Caminului Cultural din Darova, unde s-a serbat impreuna in bucurie si partasie, Invierea Domnului. 
In jurul orelor 16.00. pe platoul din fata Caminului Cultural, a avut loc un serviciu de evanghelizare, unde au fost aduse cantari de lauda prin Vasile Micula spre slava celui inviat din morti si mesaje evanghelice din partea pastorilor si evanghelistilor din tara, Slujitorii ai evangheliei din Elvetia si a fanfarei Biserici Penticostale din Borlova.

MARSUL INVIERII DAROVA 2015…
Marsul-plecarea din fata caminului spre Darova Mica……
Posted by Biserica Baptista Isus Salvatorul on 14 Aprilie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here