Timisul Evanghelic
Marsul Învierii la Timişoara – 13 aprilie 2015

Marsul Învierii la Timişoara – 13 aprilie 2015

Asociaţia Evanghelistică şi de Caritate „Isus Speranţa României”  în colaborare cu Consiliul Local Timisoara si bisericile creştine din Timişoara, organizeaza si in acest an Marsul Invierii, ajuns la editia a XXIV-a, care va avea loc in data de 13.04.2014, de la ora 15.00, din fata Catedralei Mitropolitane, iar programul de evanghelizare va avea loc in Parcul Rozelor de la aproximativ ora 16.30, care va cuprinde un program muzical pregatit de formatile bisericilor Elim si Betel, iar evanghelia va fi vestita prin Ioan Brie pastor la Biserica Penticostala Emanuel din Sibiu si rector al Institului Penticostal din Bucuresti.

Marşul Învierii este o acţiune cu caracter interconfesional fiind recunoscută atât pe plan naţional cât şi pe plan internaţional, având drept scop proclamarea în mod public a Învierii Domnului nostru Isus Cristos. 

Procesiunea va începe în faţa Catedralei Mitropolitane din Timişoara, unde după o scurtă introducere, se va rosti o rugăciune, iar apoi toţi cei prezenţi se vor deplasa pe traseul tradiţional: Primărie – Consiliul Judeţean Timiş – urmand ca in parcul Rozelor din Timisoara sa aiba loc un serviciu de evanghelizare. 

 La fiecare instituţie se vor face opriri şi se va citi un text biblic, iar unul dintre liderii bisericilor creştine din Timişoara va înălţa o rugăciune de mulţumire şi binecuvântare. 
Pe traseul amintit, fanfarele reunite ale mai multor biserici vor intona imnuri dedicate acestui eveniment.

@TimisulEvanghelic

Adauga Comentariu

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Doneaza pentru site-ul TimisulEvanghelic.RO

Urmareste-ne pe

Ne place să întâlnim oameni interesanți și să ne facem noi prieteni.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.