Marsul Învierii la Timişoara – 17 aprilie 2017

aprilie 7, 2017
46
Views

Asociaţia Evanghelistică şi de Caritate „Isus Speranţa României” în colaborare cu Consiliul Local Timisoara si bisericile creştine din Timişoara, organizeaza si in acest an Marsul Invierii, ajuns la editia a XXVI-a, care va avea loc in data de 17 aprilie 2017, de la ora 15:00, din fata Catedralei Mitropolitane, iar programul de evanghelizare va avea loc in Parcul Rozelor de la aproximativ ora 16.30, care va cuprinde un program muzical pregatit de formatile bisericilor din Timisoara, iar evanghelia va fi vestita prin Iosif Berce pastor la Biserica Penticostală „Muntele Sionului”, Aleșd .

Marşul Învierii este o acţiune cu caracter interconfesional fiind recunoscută atât pe plan naţional cât şi pe plan internaţional, având drept scop proclamarea în mod public a Învierii Domnului nostru Isus Cristos.


Procesiunea va începe în faţa Catedralei Mitropolitane din Timişoara, unde după o scurtă introducere, se va rosti o rugăciune, iar apoi toţi cei prezenţi se vor deplasa pe traseul tradiţional: Primărie – Consiliul Judeţean Timiş – urmand ca in parcul Rozelor din Timisoara sa aiba loc un serviciu de evanghelizare.


La fiecare instituţie se vor face opriri şi se va citi un text biblic, iar unul dintre liderii bisericilor creştine din Timişoara va înălţa o rugăciune de mulţumire şi binecuvântare.

Pe traseul amintit, fanfarele reunite ale mai multor biserici vor intona imnuri dedicate acestui eveniment.


Article Categories:
evanghelizare · iosif berce · marsul invieri

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.