Marsul Învierii la Timişoara – 9 aprilie 2018

martie 28, 2018
35
Views
Marsul Învierii la Timişoara - 9 aprilie 2018


Asociaţia Evanghelistică şi de Caritate „Isus Speranţa României” în colaborare cu Consiliul Local Timisoara si Bisericile Creştine din Timişoara, organizeaza si in acest an manifestarea crestina interconfesionala “Marsul Invierii”.  

Evenimentul se afla la editia a XXVII-a, si va avea loc in data de 9 aprilie 2018, de la ora 15:00. Procesiunea va începe în faţa Catedralei Mitropolitane din Timişoara, unde după o scurtă introducere, se va rosti o rugăciune, iar apoi toţi cei prezenţi se vor deplasa pe traseul tradiţional: Primărie – Consiliul Judeţean Timiş –  Parcul Rozelor din Timisoara.

La fiecare instituţie se vor face opriri şi se va citi un text biblic, iar unul dintre liderii bisericilor creştine din Timişoara va înălţa o rugăciune de mulţumire şi binecuvântare. Pe traseul amintit, fanfara Bisericii Penticostale Elim din Timisoara va intona imnuri dedicate acestui eveniment.

Serviciul religios interconfesional din Parcul Rozelor va incepe de la ora 17:00, unde in prima parte va cuprinde un program de muzica crestina, iar in partea a doua pastorul Samuel Tutac de la Biserica Baptista Betel din Timisoara, va transmite un mesaj al Învierii Domnului Isus.

Marşul Învierii este o acţiune cu caracter interconfesional fiind recunoscută atât pe plan naţional cât şi pe plan internaţional, având drept scop proclamarea în mod public a Învierii Domnului nostru Isus Cristos.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.