În Timisoara, „Marşul pentru viaţă – Fiecare viață este un dar” se va desfășura sâmbătă, 21 martie 2015, cu pornire la orele 12 de la Catedrala Mitropolitană.

Traseu: Bvd. Regele Ferdinand – Bvd.C.D. Loga – Str. 20 Decembrie 1989 – Bvd. C.D. Brătianu – Bvd. Revoluției 1989

Punct terminal: Prefectura Jud. Timiș, miniconcert

In data de 21 martie 2015 fiecare cetatean roman caruia ii pasa de ce se intampla in tara lui se va afla pe strada participand la Marsul National pentru Viata! 
Este ora copilului nenascut, ignorat si marginalizat de societatea nostra moderna, despre care medicii avortului spun femeii ca el inca nu exista ca fiinta umana in momentul avortului, sa nu se preocupe de viata acestui copil.

   Deoarece traim intr-o lume care abandoneaza femeia-mama in momentul ei cel mai dificil si vulnerabil, ii retrage sprijinul si iubirea, indemnand-o implicit la uciderea pruncului, o lume care nu doreste sa-si asume cea mai nobila misiune a femeii primita din partea lui Dumnezeu, aceea de a darui viata; deoarece femeia insarcinata, care poarta un tabernacol viu in pantece, este supusa unui abandon de neinteles si devine prada avortului, de aceea societatea civila va reactiona unanim si prompt anul acesta precum si in fiecare an de aici inainte cu ocazia Marsului pentru Viata.
Daca guvernul tarii noastre nu doreste sa auda si nu se preocupa de problema natalitatii si a sprijinirii familiilor, incurajeaza legi nedrepte si criminale, societatea civila impreuna cu Bisericile crestine de pe intreg cuprinsul tarii se aliaza in acest moment de cumpana pentru a trage un semnal de alarma si a scutura lumea politica spre trezire.
Este timpul ca tu si eu, voi si noi sa aratam lumii fata hidoasa a nedreptatii care se deruleaza sub ochii nostri! Prezenta ta si a mea este indispensabila la acest eveniment major pentru viitorul copiilor nostri, sa nu ne lasam infranti de comoditate si a indiferenta si sa contribuim cu toate puterile noastre la recunoasterea importantei acestei actiuni!
Vom marsalui pentru viata pana cand guvernul tarii va recupera irationalismul si indiferenta sa fata de problema vietii nenascute si pana cand el va confirma respectul moral pentru demnitatea fiintei umane; pana cand adevarul nu mai este tergiversat, camuflat si ocultat fiind in joc  viata unor fiinte umane,  fericirea mamelor si viitorul insusi al intregii societati!
Solicitam politicienilor/guvernului schimbarea progresiva a legii avortului pana la abolirea ei, pana ce nici o mama din tara aceasta sa se simta nici abandonata nici singura impreuna cu copilul ei nenascut.
Solicitam oamenilor de bunavointa si societatii civile sa caute si sa gaseasca cu ajutorul lui Dumnezeu modalitati de sprijin permanent si ajutor pentru mamele tinere!
In 21 martie este ceasul principiilor in care putem transforma in realitate ceea ce credem in constiinta noastra, este ora de speranta si de libertate autentica, de iubire  fata de viata si fata de solidaritate! Este ceasul in care nu trebuie sa stam cu mainile in san in casele noastre!
Regenerarea morala a societatii noastre depinde de tine si de mine!
…………
   In Timisoara Marsul va incepe sambata, 21 martie a.c. la orele 12.00 in fata Catedralei Ortodoxe Mitropolitane, unde vor avea loc alocutiunile dupa care va porni Marsul in sunet de fanfara spre Consiliul Municipal al jud. Timis unde vor continua alocutiunile urmate de un moment  artistic.

   Toate Bisericile participante vor oficia slujbe si un program de rugaciune inaintea evenimentului pentru obtinerea ajutorului si a binecuvantarii din partea lui Dumnezeu, pentru reusita si impactul sau cat mai mare in societatea noastra.

   Invitati special sunt toti episcopii, preotii si pastorii din Timisoara, ONG-urile pro-familia si pro-vita, dl. Primar Nicolae Robu, toti parlamentarii judetului Timis, toti medicii din Timisoara care nu mai fac avorturi, marturisitori si artisti.

  Contact: Asociatia Darul Vietii, tel. 0356-445040
Pr. Ioan Chisarau, tel. 0723-312923VIDEO – Marşul pentru viaţă la Timisoara – 2014Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

LIVE VIDEO: Slujbă de priveghi şi înmormântare Gabi Luncă