Îngrijitorul unui far care lucra pe o coastă stâncoasă primea ulei o dată pe luna pentru a pastra farul aprins. Fiindcă farul se afla in apropierea unui sat,el avea des vizitatori. Intro seară a venit o femeie care avea nevoie de ulei pentru a- și încălzi casa, intr-o altă seară, a venit un bărbat care avea nevoie de ulei pentru ași lumina casa. 


Apoi altcineva voia niste ulei pentru a unge o roată. Toate cererile păreau justificate, așa ca îngrijitorul farului încerca să le îndeplinească pe fiecare. Însă spre sfirsitul lunii, el a rămas fara ulei iar lumina din far sa stins,motiv pentru care mai multe vase au naufragiat. Omul a fost mustrat aspru de superiori lui:” Ti s- a dat dintr-un singur motiv, au spus ei,ca să pastrezi lumina aprinsă ” 

Noi nu putem îndeplini toate nevoile lumi. Nu putem fi pe placul fiecărei persoane din lume. Nu putem satisface fiecare cerere din lume. Uni dintre noi încearcă, numai ca in cele din urmă ei raman fără combustibil. Fa-ti o imagine corectă despre abilitățile tale și lasa- te călăuzit de ea..

Meditatia zilei -18 februarie 2015 

Articol scris de Moldovan Daniel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

LIVE VIDEO: Slujbă de priveghi şi înmormântare Gabi Luncă