Timisul Evanghelic
Meditatia zilei: Trebuie să-mi fi martor

Meditatia zilei: Trebuie să-mi fi martor

In noaptea următoare, Domnul sa arătat lui Pavel și i-a zis:”Îndrăznește, Pavele; căci după cum ai mărturisit despre mine in Ierusalim, tot așa trebuie să marturisesti și la Roma. (Fapte 23:11)

Ești un martor al Domnului și te găsești in primejdie acum? În cazul acesta îți amintesc că nu vei muri pînă nu-ți vei termina lucrarea. Dacă Domnul te vrea mărturie pentru El,vei trăi pentru a o da.Cine poate sfărîma vasul pe care el vrea să-l folosească?


Și la urma dacă nu mai are nimic pentru noi, de ce să ne temem la gândul ca ne cheamă la El, punandu-te la adăpost de vrășmași. Treaba noastră este de al sluji pe Domnul Isus si nimeni nu poate să ne oprească până nu e terminată lucrarea. Domnul îți va spune in noaptea ta de tristețe: “Trebuie să-mi fi martor” Ai curaj și bucurie in Domnul. Și dacă această făgăduință nu este pentru acum,ar putea fi in curând; insutes-ti-o!


Meditatia zilei – Articol scris de Moldovan Daniel

@TimisulEvanghelic

Adauga Comentariu

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Urmareste-ne pe

Ne place să întâlnim oameni interesanți și să ne facem noi prieteni.

Doneaza pentru site-ul TimisulEvanghelic.RO