Timisul Evanghelic
Paștele Orfanilor la Biserica Eclesia – 21 aprilie 2014

Paștele Orfanilor la Biserica Eclesia – 21 aprilie 2014

Asociaţia Evanghelistică şi de Caritate „Isus Speranţa României” și Biserica Creştină Baptistă „Eclesia” organizează, în cea de-a doua zi de Paști, o sărbătoare pentru aproximativ 150 de copii din centrele de plasament din Timișoara și județul Timiș .
Evenimentul are loc luni, 21 aprilie 2014 de la ora 10, la Biserica „Eclasia”, pe str. Mureş nr. 2, în fostul cinematograf Unirea.

Circa 150 de copii orfani, aflaţi în Centrul “Fraţii lui Onisim”, dar si din alte centre de plasament din Timisoara, care vor asista la un serviciu religios special, în cadrul căruia îşi vor aduce contribuţia prin cântece creştine, poezii.

La finalul acestuia, celor mici le va fi oferit un pranz de la care nu vor lipsi bucatele tradiţionale de Paşti: ouăle roşii, carnea de miel şi cozonacii.

@TimisulEvanghelic

Adauga Comentariu

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Urmareste-ne pe

Ne place să întâlnim oameni interesanți și să ne facem noi prieteni.

Doneaza pentru site-ul TimisulEvanghelic.RO