Asociația Evanghelistică și de Caritate ,,Isus Speranța României”, împreună cu Biserica Creștină Baptistă ,,Eclesia” din Timișoara, organizează în cea de-a doua zi a Învierii Domnului nostru lsus Hristos, 17 aprilie 2017, începând cu ora 10:00, la Biserica ,,Eclesia” din Timișoara, situată pe str. Mureș nr. 1-3 (Piața Doina, fostul Cinematograf Unirea), a XXVI-a ediție a evenimentului ,,La Crucea lui lsus”, eveniment inițiat de pastorul Petru Dugulescu, pentru aproximativ 200 de copii orfani din Centrul “Frații lui Onisim” din Timișoara, centrul de zi de pe strada Odobescu, centrul de pe Căpitan Damşescu şi Ion Slavici din Timişoara, din Complexul de Servicii Specializate Recaş si Centrul de Plasament din Gavojdia.

Toti tinerii și copiii vor participa la un program special de Paște în care vor aduce slavă lui Dumnezeu prin cântecele și poeziile lor. Dorim ca această ocazie să fie pentru ei un eveniment de neuitat, un Paște sărbătorit alături de o familie lărgită și primitoare, unde nu va lipsi un cadou pentru fiecare.
Această sărbătoare se va încheia cu un prânz oferit copiilor prezenți, de la care nu vor lipsi
bucatele tradiționale.

”Isus i-a zis: Eu sunt Învierea şi Viaţa. Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi. Şi oricine trăieşte şi crede în Mine nu va muri niciodată. Crezi lucrul acesta?”(Evanghelia după Ioan 11:25-26)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

LIVE VIDEO: Slujbă de priveghi şi înmormântare Gabi Luncă