Timisul Evanghelic
Pastor Ioan Cocirteu – RUGATI-VA PENTRU LIDERI !

Pastor Ioan Cocirteu – RUGATI-VA PENTRU LIDERI !

RUGATI-VA PENTRU LIDERI !

“…sa faceti rugaciuni…pentru toti cei ce sunt inaltati…” 1 Timotei 2: 1, 2

Toti aceia care sunt in fruntea unei comunitati de oameni si ii conduc intr-un fel sau altul, sunt lideri. Ei dau directie, formeaza curente de opinie, au putere de influenta, ochii oamenilor sunt pe ei, urechile sunt la ei…responsabilitatea lor este enorma pentru ca in tot ce fac, spun si gandesc, nu e vorba numai de ei, ci si de altii. 


Liderii sunt peste tot. La slujbele noastre, in bisericile noastre, in institutiile noastre sunt conducatori. Chiar nu se poate fara ei. In orice structura umana este nevoie de o forma de conducere care se contureaza in jurul unor oameni. Noi le mai spunem “sefi”, insa Domnul Isus deja ne-a corectat: “Cine vrea sa fie cel mai mare, sa fie slujitorul tuturor.” Potrivit CELUI MAI ISCUSIT CONDUCATOR, cel mai bun sef este cel mai bun slujitor.

Unii vor cu forta sa fie lideri, altii sunt pusi cu forta. Pe unii conducerea ii denatureaza, pe altii ii pune in valoare. Unii fac uz exagerat ca sunt conducatori spunand “eu sunt sefu’ “, altii sunt declarati de popor, fara tagada, fruntasi. Unii sunt lideri si te intrebi de ce sunt lideri, altii nu sunt lideri si te intrebi de ce nu sunt lideri. De ce sunt, cum au ajuns, cine i-a pus…nu-i treaba noastra. Nu va mai bateti capul cu asta. Sigur este ca sunt permisi de Dumnezeu ! Poate de schimbat, nu putem sa-i schimbam si nici nu trebuie sa-i schimbam, dar ne putem ruga pentru ei. Ei au nevoie de multa rugaciune, pentru ca lucrarea lor nu este una usoara, ci extrem de grea. 

Rugandu-ne pentru ei ii ferim de greseli, cerem sanatate pentru viata lor, ii asiguram de intelepciunea lui Dumnezeu pe care o invocam peste ei, traim intr-un climat de pace sub conducerea lor.
Doamne, binecuvinteaza-ne conducatorii !

Pastor Ioan Cocirteu

@TimisulEvanghelic

Adauga Comentariu

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Doneaza pentru site-ul TimisulEvanghelic.RO

Urmareste-ne pe

Ne place să întâlnim oameni interesanți și să ne facem noi prieteni.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.