Pastorul Liviu Neagoe misiune in Africa – octombrie 2015

octombrie 7, 2015
4
Views

Incepand cu data de 4 Octombrie 2015, fratele pastor Liviu Neagoe merge intr-o noua misiune in Africa in localitatea Kolo Niger unde va sluji prin forarea unei fantani pentru o clinica crestina ce consulta si trateaza 2500 de copii in fiecare luna si nu au apa. Deasemenea prin Harul Domnului proiectul Doneaza o capra pentru Africa continua si acum, fratele Liviu dorinda sa ajute in continuare pe copiii fara mame. Daca ai pe inima sa ajuti in salvarea unui copil din Africa nu ezita sa te implici.O capră costă aproximativ 100 dolari (300 lei).

Pentru cele 10 zile cat fratele Liviu va sluji in Africa suntem chemati sa mijlocim pentru dansul in Post si  Rugaciune deoarece este destul de dificil sa mergi in lumea musulmana, va aducem aminte ca in acest an in primavara au fost arse aproximativ 86 biserici crestine

Dumnezeu sa ne dea biruinta si protectie in tot ce avem de facut pentru ajutorarea celor in suferinta si pentru Gloria Mintuitorului nostru. Amin!

sursa: bisericastanca.ro

Article Categories:
biserica · Liviu Neagoe · misiune · stanca timisoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.