Repetițiile de miercuri; călătoriile cu trenul sau autocarul, cu bancurile, mima și cântările aferente; rugăciunea de luni, atât de pasionată în sesiune; concertele de Crăciun și Paște din Aula de la Vest sau Filarmonică, cu împărțitul de invitații din complex; inima care bate din greu înaintea vreunui solo, poezii sau mesaj din timpul misiunilor; prieteni vechi și de nădejde.

Dacă toate aceste îți spun ceva, înseamnă că ai fost cândva parte din Corul Studenților Creștini Evanghelici din Timișoara!

Iar dacă ți-ar plăcea să retrăiești clipele frumoase de atunci și să mai adaugi și altele, dacă vrei să îți întâlnești vechii prieteni și să legi prietenii noi, te așteptăm la un Remember cu totul special. Vom depăna amintiri, vom avea ceva repetiții, vom juca volei și vom merge în misiune, așa cum făceam în vremurile bune!

Unde altundeva ar putea avea loc rememberul decât la Timișoara?

Data este 6-7 mai, iar locul de desfășurare este Biserica Baptistă Betel, str. Ady Endre, nr. 20.

Dacă atunci nu aveam nici griji, nici bani, acum le avem pe amândouă. Grijile le păstrăm pentru noi sau, de fapt, le punem deoparte pentru weekend-ul respectiv. Cu banii pe care îi avem suntem chemați să contribuim la organizarea acestui remember.

Există o taxă de participare minimă de 100 RON/persoană (25€ sau $25), care acoperă cheltuielile pentru organizare. Pentru cupluri, taxa este de 150 RON (35€ sau $35). Copiii și membrii actuali ai corului sunt scutiți de această taxă. Orice donație suplimentară este binevenită.
Data limită a înscrierilor este 31 martie 2017!

Pentru orice întrebări, sugestii, informații sau detalii legate de remember vă stăm la dispoziție. Ne puteți contacta la adresa de email corulstudentilor@yahoo.com

Mai multe detali click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

LIVE VIDEO: Slujbă de priveghi şi înmormântare Gabi Luncă