Sanctus Pro Deo: Turneu Show The Love 2018 in Romania

aprilie 17, 2018
8
Views
Sanctus Pro Deo: Turneu Show The Love 2018 in Romania


Turneul Show the Love 2018, are loc în perioada 4-13 mai 2018 și este susținut de Corul și Band-ul Sanctus Pro Deo. În acest turneu, Sanctus Pro Deo va cânta despre cât de puternică este dragostea lui Dumnezeu pentru noi. Dragostea este o forță, iar modelul suprem este chiar jertfa de la Golgota.

Repertoriul abordat cuprinde piese deja consacrate precum “Dacă dragoste avem”, “Mă încred în Tine”, “La Crucea Ta”, dar și piese noi ale unor mari artiști internaționali precum Lauren Daigle sau For King and Country și compoziții sau aranjamente ale unor artiști români precum Lari Muntean, Oni Rodilă și Mark Oselski.

În acest turneu, corul și band-ul Sanctus Pro Deo vor cânta despre cât de puternică este dragostea lui Dumnezeu pentru noi. Dragostea este o forță, iar modelul suprem este chiar jertfa de la Golgota. Iubirea vine de la Dumnezeu și chiar dacă adeseori cotidianul ne îndepărtează de ea, Sanctus Pro Deo vrea să îți amintească în noul turneu că trebuie să iubim ca și El.

Biletele se pot achiziționa online pe www.sanctusprodeo.ro/showthelove, pe www.iabilet.ro sau fizic din locațiile menționate pe www.iabilet.ro/retea.

Sanctus Pro Deo este o asociație reprezentată astăzi de un ansamblu vocal-instrumental, compus din membri și colaboratori evanghelici din toată țara. Asociația organizează concerte în săli publice și biserici din diverse orașe.

“Să ne iubim unii pe alții căci dragostea vine de la Dumnezeu. Oricine care iubește s-a născut din Dumnezeu și îl cunoaște pe Dumnezeu.”

1 Ioan 4:7a

TURNEU SHOW THE LOVE 2018:

Sibiu, Vineri, 4 Mai 2018 – Biserica Creștină Biruința, Ora 19

Ploiești, Sâmbătă, 5 Mai 2018 – Casa de Cultură a Sindicatelor, Ora 19

Brașov, 6 Mai 2018 – Sala Patria, Ora 19

Satu-Mare, Vineri, 11 Mai 2018 – Casa de Cultură a Sindicatelor, Ora 19

Oradea, Sâmbătă, 12 Mai 2018 – Casa de Cultură a Sindicatelor, Ora 19

Cluj-Napoca, Duminică, 13 Mai 2018 – Casa de Cultură a Studenților, Ora 19


Persoană de contact:
Daniel – Iosif Ureche – Tel: 0754 861 677 – Email: dani.ureche@sanctusprodeo.ro
www.sanctusprodeo.ro

Article Categories:
alte judete · sanctus pro deo · turneu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.