Sarbatoarea Multumirii la Biserica Germana Timisoara – 11 octombrie 2015

octombrie 2, 2015
6
Views

Sub deviza “FII MULȚUMIT, DACĂ VREI SĂ FII FERICIT!“, Biserica Baptistă Germană din Timișoara se pregătește de organizarea evenimentului SĂRBĂTOAREA MULȚUMIRII.

Această sărbătoare este șansa fiecăruia dintre noi de a ne prezenta recunoștința față de Dumnezeu pentru:

  • Soț/Soție/Părinți/Bunici
  • Copii/nepoți
  • Școală
  • Loc de muncă
  • Sănătate
  • Examene promovate
  • Locuință
  • Prieteni
  • Viață
  • etc.

Poate în anul acesta te-ai căsătorit, poate ți s-a născut un copil, poate ai promovat un examen important pentru tine, poate ai fost bolnav și te-ai însănătoșit, poate ai reușit să îți cumperi o mașină sau o locuință, poate ți-ai găsit un nou loc de muncă, poate în anul acesta Dumnezeu te-a ajutat să cunoști oameni deosebiți pe care i-a așezat lângă tine, pentru toate acestea vrem să îți dăm posibilitatea ca într-un cadru de sărbătoare să Îi spui un “mulțumesc frumos” lui Dumnezeu. Dorim să îți dăm ocazia să Îi mulțumești lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările și purtarea Lui de grijă față de tine, recunoscând în felul acesta că “tot ce este bun vine de sus, de la Dumnezeu!”

Muzica de fanfară şi de promenadă va răsuna timp de jumătate de oră în curtea bisericii, după care, la ora 10:00 va începe serviciul divin special de mulțumire.

Tinerii bisericii alături de invitații noștri speciali din Tulca, județul Bihor vor sluji prin cântare, poezii și mărturii personale, iar Cuvântul lui Dumnezeu va fi predicat de fratele Ghiță Chișe, pastorul Bisericii Baptiste “Providența” din Tulca.

Cu această ocazie specială (Sărbătoarea Mulțumirii) în care ne amintim că trebuie să fim mulţumitori lui Dumnezeu, dorim să vă încurajăm pe toţi să începeţi să deveniţi nişte oameni mulţumiţi – mulţumiţi de familia pe care o aveţi, mulţumiţi de slujbă, mulţumiţi de traiul pe care Dumnezeu îngăduie să îl aveţi. Să fim cu toții mulțumiți și mulțumitori pentru că așa ne vrea Dumnezeu!. Mulţumiţi şi fericiţi. Și astfel vom avea “un ospăţ necurmat”!

“A VORBI despre recunoştinţă este un lucru plăcut şi amabil, a ACŢIONA cu recunoştinţă este generos şi nobil, dar a TRĂI în recunoştinţă înseamnă a atinge Paradisul.“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.