Scrisoare de mulţumire – Cristina Olariu, redactor şef RVE Timişoara

Dragii noştri,

Suntem atât de bucuroşi să vă anunţăm că rugăciunile ne-au fost ascultate:
Radio Vocea Evangheliei Timişoara va emite 22 ore/zi, 7 zile pe săptămână.
Vom fi împreună cu Radio Vocea Speranţei. Ei vor avea 2 ore, de la 19 la 21, noi celelalte 22 ore. Am primit oficial licenţa de emisie.
Vom emite pe noua frecvenţă: 92,2 FM, în câteva săptămâni, după ce noul proiect tehnic şi avizele vor fi gata.
Totul vine după un proces lung şi anevoios în care ne-au fost atâtea uşi trântite în nas. Ni s-a spus că este absolut imposibil să obţinem mai multe ore de emisie, însă Dumnezeu este specialist în lucruri imposibile şi EL are ultimul cuvânt. Suntem copleşiţi!
Mulţumim Domnului pentru fiecare dintre dvs, care ne-aţi susţinut în tot acest demers. În mod special, fr. Ionel Tuţac, care a făcut eforturi mari pentru obţinerea licenţei. A fost omul care, asemeni Esterei, a fost la locul potrivit, pentru un timp ca acesta.
Vă mulţumesc pentru că aţi deschis uşile bisericilor pentru noi şi mii de credincioşi ni s-au alăturat în rugăciune. Ceea ce trăim nu face decât să confirme cât de mare este puterea rugăciunii şi că Dumnezeu onorează rugăciunile copiilor Săi.
Am primit şi un verset de încurajare de la fr. Ilie Jinar, director RVE Sibiu, şi mi s-a părut că poate fi motto-ul staţiei noastre – 92,2 FM:
Ps. 92.2 “să vestim dimineaţa bunătatea Ta şi noaptea credincioşia Ta”. Rugaţi-vă că acest adevăr simplu să se împlinească prin Radio Vocea Evangheliei şi mii de oameni să fie confruntaţi cu puterea Evangheliei.
Avem nevoie în continuare de rugăciunile şi sprijinul dvs. Radioul rămâne un instrument puternic în mâna bisericilor dvs!
Să fiţi binecuvântaţi,
Cristina Olariu
Redactor-Şef
Radio Vocea Evangheliei Timişoara
tel.             0256-217 212    
                  0726 271 450    
                  0756 164 633
     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

LIVE VIDEO: Slujbă de priveghi şi înmormântare Gabi Luncă