Timisul Evanghelic
Seara de tineret la Biserica Penticostala din Buzias – 30 ian 2016

Seara de tineret la Biserica Penticostala din Buzias – 30 ian 2016

Biserica Penticostala din Buzias (strada Șoimilor nr 6), organizeaza in data de 30 ianuarie 2016, de la ora 18:00,  prima seara de tineret din anul 2016. 

Credem ca Dumnezeu e pregătit sa faca lucruri mari, sa schimbe vieți. Dacă vrei sa o iei de la capăt, intr-o lume in care ni se spune ca doar cumpărând cât mai multe obiecte o sa fim fericiti, o lume care nu oferă decât fericire de o clipa, o plăcere pe termen scurt, Dumnezeu e răspunsul pentru toate asteptarile vieții. 


El e adevărat împlinire, singura fericire adevărata si singura soluție pentru rănile pe care nu o sa le vindece timpul, oamenii sau terapia, pentru ca in inimile noastre, ale tuturor, exista un gol de forma lui Dumnezeu, care nu poate fii acoperit cu bani, plăcere sau obiecte. 

Cu alte cuvinte dacă vrei sa-i dai o șansa lui Dumnezeu sa schimbe si sa vindece ce nu a reușit nimeni in viața ta, te așteptam sambata sa descoperim o dragoste mai presus de cuvinte!! 🙂

@TimisulEvanghelic

Adauga Comentariu

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Urmareste-ne pe

Ne place să întâlnim oameni interesanți și să ne facem noi prieteni.

Doneaza pentru site-ul TimisulEvanghelic.RO