Shema Quartet si Cristian Florea la Biserica Germana Timisoara – 08 noiembrie 2015

octombrie 30, 2015
43
Views

Duminică, 08 noiembrie 2015, începând cu orele 18:00, vă invităm împreună cu noi la un serviciu divin în care îl vom avea ca invitat special pentru proclamarea Evangheliei pe misionarul Cristian Florea, fost preot ortodox și Președintele Asociației Internaționale a Preoților Convertiți. De asemenea, tot programul de laudă și închinare va fi condus de Grupul Shema Quartet.

Ca de fiecare dată, și la acest eveniment, ușile clădirii Bisericii GERMANE Timișoara din strada Iuliu Maniu, nr. 28, rămân deschise pentru orice om dornic să asculte mesajul Evangheliei ce va fi proclamat cu această ocazie!

Pentru cei care însă nu veți putea fi prezenți, vă invităm să accesați pagina de web a bisericii pentru a urmări transmisia live la adresa www.harul-tm.ro/live

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.