Sustine campania Media de la Biserica Poarta Cerului, petru o transmite live la o calitate superioara

martie 12, 2015
9
Views

Nu este bucurie mai mare decat sa impartasim cu dumneavoastra, cei care ne urmariti LIVE sau pe YouTube, momentele traite in prezenta lui Dumnezeu din timpul programelor de inchinare.

In zilele noastre stim cu cine ne luptam, cunoastem piedicile de a raspandi mesajul Domnului pe intreg Pamantul dar vedem rezultatele EVANGHELIZARII ONLINE zi de zi: peste 600.000 de vizite in fiecare luna atat pe site-ul poartacerului.ro cat si pe retelele sociale. Oameni din toata lumea se hotarasc sa-si schimbe viata. Dumnezeu transforma!


Dorim sa imbunatatim transmisia video. Pentru dumneavoastra. Pentru ei. Pentru toti care vor sa guste din binecuvantarile Domnului si nu pot fi prezenti in biserica.


Sustine acest proiect. Doneaza. Participa. Implica-te in evanghelizarea online. Avem nevoie de 20.000 de euro. Sunt multi bani dar unindu-ne vom reusi. Stim cu cine ne luptam dar nu este frica, suntem COPIII DOMNULUI si lumea trebuie sa auda, sa vada, sa simta asta.


www.poartacerului.ro/campanie-media

Article Categories:
donatii · media · poarta cerului · video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.